Magazijnmedewerker – tempo-team – Lelystad

JobID=10.0.07

Functieomschrijving
Hebjij een heftruckcertificaat en wil je €13,93 per uur verdienen? Ooknog eens werken bij een super leuke werkgever voor langere tijd?Kom dan werken als heftruckchauffeur bij FarmDairy!Wat bieden wijjou

  • Een heerlijksalaris van €13,93 bruto per uur!
  • Toeslagen van25 tot 100%.
  • Een gevarieerde baan voor langeretijd
  • Kans om overgenomen te worden door hetbedrijf!
  • Gratis yoghurt of vla tijdens depauze!

Wie benjij
Een heftruckchauffeur bij Farm Dairyheb je:

  • Eenheftruckcertificaat.
  • Geen problemen metploegendiensten (07:00 – 15:00,
  • 15:00 – 23:00en 23:00 – 07:00.)
  • Flexibel inzetbaar (ookbijvoorbeeld als productiemedewerker) en last minutebeschikbaar.
  • Eigenvervoer!

Wat ga jedoen
Bij Farm Dairy produceren ze allerleizuivelproducten, zoals bijvoorbeeld melk, yoghurt en vla. Alsheftruckchauffeur zorg jij ervoor dat alle pallets met de productenverplaatst worden en op de juiste plek komen. Jouw heftruck-skillskomen hier dus goed van pas! Het is een zelfstandige baan, maartijdens de pauze zijn er genoeg gezellige collega’s waar je eengratis yoghurtje (of vlaatje) mee kunt eten! De eerste paar wekenwerk je 2-4 dagen per week en daarna kun je 3 tot 5 dagenwerken!Waar ga je werken
BijFarm Dairy kom je te werken in een groot en schoon magazijn. Alsheftruckchauffeur werk je lekker zelfstandig en tijdens de pauzezijn er genoeg collega’s om een praatje mee te maken!
FarmDairy is een prettige werkgever. Ze vinden het erg belangrijk datje het naar je zin hebt en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden.Ook is het een baan voor langere tijd en kun je zelfs overgenomenworden door Farm Dairy!Heb jij zin om als heftruckchauffeur aan deslag te gaan bij Farm Dairy? Solliciteer dan snel op deze vacature!Heb je nog vragen? Mail dan even naar of bel naar ! Uiteraard staatdeze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.Sollicitatieprocedure
Je solliciteertvia Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je deeerste keer eenvoudig een account aan. Via je ‘mijn Tempo-Team’account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keernog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang vanje sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om debest passende baan te vinden!

Lees hier meer…