Assurantieadviseur – FlevoDirect Uitzendbureau – Lelystad

JobID=3.0.07

Adviseur Jij vindtniets leuker dan klanten te woord staan en hen te ontzorgen op hetgebied van verzekeringen. Als ervaren adviseur met een commerciëleinslag, weet jij namelijk van de hoed en de rand. Jij hebt dan ookveel ervaring op het gebied van relatiebeheer, het adviseren vanklanten en mutaties doorvoeren. Je komt te werken in een leuk, vlotteam dat met z’n allen gaat voor het beste resultaat. Naast dat hetteam erg leuk is zijn er ook talloze doorgroeimogelijkheden binnendeze organisatie. Zo zou je uiteindelijk ook je WFT – schadezakelijk en WFT-inkomen kunnen behalen binnen deze organisatie.Functie-eisenWat jij nodig hebt voor deze functie? Aantoonbareervaring in een vergelijkbare functie Vakdiploma’sWFT-basis en WFT- schade particulier 32 uur per weekbeschikbaar

 • Assertief en proactief
 • Daadkrachtig
 • Teamspeler
 • Ervaring metExcel, Word en Outlook
 • Zelfstandig kunnenwerken
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Geboden?Wat kan jij van jouw toekomstige werkgever verwachten:

   Salaris tussen de €2.000,- en€3.000,- bruto 40 uur;
  • 25vakantiedagen;
  • 8,33%opbouw aan vakantiegeld;
  • Trainingenen cursussen via FlevoDirect Academy;
  • Betrokken werkgever. Je kan bij FlevoDirect metalles terecht en wij staan altijd voor je klaar met een kopjekoffie of thee.

  BedrijfsomschrijvingDitbedrijf staat garant voor kwalitatief hoogwaardig financieeladvies. Kwaliteit betekent voor hen deskundigheid, helderheid,persoonlijk contact en zorgvuldigheid. Zij adviseren particulierenen ondernemingen op de volgende deelgebieden:

  • Hypotheken
  • Pensioenen
  • Verzekeringen
  • Financiëleplanning
  • Estate planning
  • Fiscaal advies
  • Aangifteinkomstenbelasting

  SollicitatieprocedureHebjij de nodige kennis in huis en ben jij geïnteresseerd in dezebaan? Wat dan niet langer en solliciteer direct!
  Stap 1.Sollicitatie
  Leuk dat je bij ons solliciteert!Solliciteren gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Of stuurjouw cv en motivatie naar style=’font-family: “Calibri Light”;font-size: 11pt’> zodat wij snel contact met je kunnen #8239;Stap 2. Telefonische kennismaking
  Wij nemen telefonischcontact met jou op om jouw motivatie te bespreken. Stap 3.Persoonlijke kennismaking
  Je komt langs voor een kopkoffie of thee en een goed gesprek. We bespreken dan uitgebreidjouw wensen, kennis en kunde. Stap 4. Wij gaan voor je aan de slag
  Na de kennismaking gaan wij voor jou aan de slag. We gaanje voorstellen bij de organisatie en duimen met je mee dat je opgesprek mag komen. Is er na het gesprek de juiste match? Dan is dekans groot dat je een mooie baan aangeboden krij...