Medewerker klantenservice – AV Werving & Selectie – Lelystad

JobID=4.0.07

Customer ServiceRepresentative
Als Customer ServiceRepresentative maak je deel uit van de Customer Supply Chain enzorg je met jouw collega’s van Logistiek en Productieplanning voorhet beste resultaat voor de klant! Jij bent het eersteaanspraakpunt voor zowel Nationale als Internationale klanten in dezorg, hotellerie, defensie, detentie en natuurlijk voor grotevliegtuigmaatschappijen. Je bent verantwoordelijk voor alles rondomdeze klanten. Denk aan klantbestellingen en de bewaking van afnamevs. forecast. Je vertaalt de klantvraag naar jouw collega’s (deoperatie). Er wordt veel gebruik gemaakt van elkaars kennis enkunde waarbij letterlijk geen enkele dag hetzelfde is. Ben jij toeaan deze dynamische, commerciële en culinairebaan?
Kortom:
• Beheer van je eigen klanten(projectmanagement);
• Analyseren en acteren op wijzigendeafnamepatronen ten opzichte van aangeleverde forecasts;
•Organiseren dat zowel nieuwe klanten en maaltijden vlekkeloosgeïntroduceerd worden binnen de organisatie;
•Ondersteunen van het Internationale salesteam door commerciëlespecificaties, offertes en tenders op testellen.

Aanpakker enflexibel
Jij bent een foodlover met eenenorm organisatietalent en je kunt met iedereen goed overweg.Tegelijkertijd sta je stevig in je schoenen wanneer je met jouwcollega’s samenwerkt. Je bent overtuigend, eigenwijs en een echtedoorzetter. Je bewaakt het overzicht en kunt veelverantwoordelijkheid goed aan. Verder heb jij;

•een hbo werk- en denkniveau;
• ervaring met klantcontact(denk aan commerciële binnendienst, klantenservice, logistiekeplanning);
• een goede beheersing van de Nederlandse enEngelse taal;
• beheersing van de Duitse taal is eenpré;
• kennis van Forecasting en Excel;
•affiniteit met food is eenpré.

Werkgebied
Opdit moment werkt Marfo met een coronarooster. Waar mogelijk ben jeactief vanaf het kantoor in Lelystad en mochten de omstandighedenhet weer toelaten is er de mogelijkheid om met de Accountmanagermee op (vlieg)trip tegaan!

Aanbod
Jijgaat aan de slag bij dé ontwikkelaar en producent vanmaaltijdoplossingen die de hele wereld over gaan. Iedereen bijMarfo wordt gestimuleerd creatief te zijn, waardoor er steedsnieuwe ideeën ontstaan en innovatie de boventoon voert. Juist indeze roerige tijden is dit het moment om jouw draai te geven aaneen snel veranderende organisatie! Kom je eigen sausje gieten overdeze topgerechten! Verder ontvang je:
• Een goed vastsalaris met een winstdelingsregeling;
• 28vakantiedagen;
• werken in een internationaleomgeving!

MarfoLelystad
Marfo is groot geworden met hetproduceren van vers ingevroren maaltijden voorluchtvaartmaatschappijen. Inmiddels in veel meer internationalesectoren actief. Sterrenchefs en experts worden ingezet voor nieuwerecepten en smaakbelevingen. Door hun drive en flexibiliteit lukthet steeds om heerlijke, nieuwe, culinaire gerechten tepresenteren!
Van oorsprong een Airline gedrevenorganisatie, die het afgelopen jaar de nodige uitdagingen heeftmoeten doorstaan door COVID-19, maar nu weer écht vooruit kandenken. Doordat Marfo ook klanten heeft binnen tal van anderesectoren, is het nog steeds een gezonde organisatie waar opdagelijkse basis veel ideeën worden ontwikkeld.

Lees hier meer…