Monteur beveiligingsinstallaties – wr – Lelystad

JobID=2.0.07

Bij welk bedrijf je gaat werken:

 • Binnen de beveiligingstechniek zijn wijspecialist in het installeren en onderhouden van diversesystemen.
 • Ben jijBeveiligingsmonteur?
 • Heb jij ervaring mettechnische installaties?

Vaste baan:Beveiligingsmonteur Elektromonteur MBO | Installaties | 2.500 -3.500 | Beveiligingsmonteur

Wij hebben altwaalf jaar landelijke ervaring in de beveiligingstechniek. Binnende beveiligingstechniek zijn wij specialist in het installeren enonderhouden van diverse systemen.

Bij ons is er een fijne werksfeer, veelwerknemers werken er al lange tijd, het verloop is minimaal.Iedereen kent elkaar hier nog bij de voornnaam (of bijnaam) en eris ook een grote onderlinge collegialiteit.

Welke taken horen bij een BeveiligingsmonteurElektromonteur MBO:

Voor de vacature alsBeveiligingsmonteur Lelystad Installaties ga je het volgende doen:

In een leuk team ben jijverantwoordelijk om elektronische beveiligingen en te installerenen te onderhouden. Onze klanten zijn particulieren en MKBondernemers. Wij beveiligen op alle beveiliging niveaus en heeft demogelijkheid om toegangscontrole, camera systemen, branddetectie enICT te combineren.

Dankzij het technische teamwaar jij onderdeel van uit maakt werken de onderdelen van detechnische installaties zoals CCTV (camera beveiligingssystemen),toegangscontrole, beveiliging, brandmelding altijd 100%.Nederlandse taalvaardigheid is hierbij belangrijk in verband met decommunicatie naar klanten en meldkamers.

Ter versterking van ons team zijn we op zoeknaar een gemotiveerde Beveiligingsmonteur, die past in dezerol.

Jouw specificaties:

 • Het opleidingsniveau is bij voorkeur MBO 3 ofMBO 4 elektrotechniek, mechatronica, in ieder geval in eenelektrotechnische richting;
 • Bij voorkeur inhet bezit van een MBV / TBV diploma of je hebt de ambitie om dit opkorte termijn te behalen (dit kan via dezewerkgever);
 • Als je wel het opleidingsniveauhebt maar niet de gewenste richting is jouw ambitie en werkervaringdoorslaggevend;
 • Je hebt een MTS opleiding(minimaal niveau 3) in de Elektrotechniek;
 • Jehebt minimaal 2 jaar ervaring als elektromonteur ofbeveiligingsmonteur;
 • Ook ben je in het bezitvan een Rijbewijs B;
 • Je spreekt goedNederlands;
 • Verder ben je niet in aanrakinggeweest met justitie;
 • Je werkt nauwkeurig enkan goed werken in een team;
 • Bovendien ben jeflexibel, gefocust en kan inspelen op onverwachtesituaties;
 • Je woont in de omgeving vanLelystad, Almere, Dronten, Harderwerk en Urk.

Arbeidsvoorwaarden:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben eengoede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers.Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreidestudiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. Desalarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding eenrol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WRbegeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit eenaantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.500tot Euro 3.500. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek.Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature ishet mogelijk ook parttime te werken.

Jekrijgt een laptop van de zaak. Je krijgt een telefoon van de zaak.Je krijgt een auto van de zaak.

WR streeft naareen goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heelwaardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het omeen vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dusGEEN detachering.

Ga de uitdagingaan!:

Naast de genoemde termen kom je in dit vakmeer tegen. Denk aan Beveiligingsmonteur Monteur, Service Engineerof Onderhoudsmonteur. Ook Storingsmonteur of Field Service Engineerzijn dingen die in dit vak ter zake doen.

Wijzoeken iemand die niet te ver weg woont. Dat is voor iedereenbeter. Dus de afstand tot Lelystad moet niet te ver zijn. Plaatsenals Harderwijk, Almere, Lelystad, Fl en Flevoland zijnprima.

Solliciteer nu direct met de buttonsolliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouwsollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor dezewerkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed.Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarnanog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken ofwe een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Vacatures Lelystad op Linkedin

Vacature plaatsen

vacature plaatsen
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op deze site EN op onze Facebookpagina EN op Twitter. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info. Zie hieronder.

Like vacatures Lelystad op Facebook!