Productiemedewerker – Covebo Uitzendgroep – Lelystad

JobID=5.0.09

Voor deze opdrachtgever zijn we opzoek naar een analytische ingestelde medewerker die de Quality Control van de rubberproductie uitvoert. Het werk betreft een doorlopend proces waarbij er elke 4 tot 5 minuten een sample uit de machine komt, die ook in 4 tot 5 minuten tijd onderzocht moet worden aan de hand van de kwaliteitstandaarden. Deze testen zijn niet diepgaand en zullen intensief aangeleerd worden waardoor jij na verloop van tijd ruim genoeg hebt aan 4 tot 5 minuten.

Nadat jij de kwaliteitscontrole hebt uitgevoerd, moet jij de uitkomsten hiervan ook registreren in het systeem. Hierbij is het van belang dat je deze gegevens uiterst nauwkeurig invoert, omdat een foutje bij de kwaliteitscontrole grote gevolgen kan hebben voor de productie.

In de werkomgeving moet je rekening houden met warmte, geluid en stof. Hiervoor worden uiteraard de juiste beschermingsmiddelen aangeboden vanuit de opdrachtgever. Ook zal je veel bewegen op de werkvloer, waardoor een goede fysieke gesteldheid gewenst is.

Lees hier meer…