Assistent Servicemonteur – Proteqs Personeelsdiensten B.V. – Lelystad

JobID=6.0.63

Jij zorgt als Assistent Servicemonteur samen met de 1e monteur ervoor dat de wereld van transport in beweging blijft. Met jouw inzet en enthousiasme vormen jullie een onmisbaar tac-team en leer je alles over het installeren en onderhouden van industriedeuren. Je krijgt een goed salaris van rond de €2000 bruto en hele goede arbeidsvoorwaarden. Klinkt dit interessant? Lees dan verder en solliciteer!

Samen met een vaste collega, een ervaren monteur, reis je door het hele land naar grote klanten binnen de logistiek. Vaak grote internationale spelers op hypermoderne locaties. Ervaringen waar je thuis leuk over kunt navertellen. Jij ondersteunt en assisteert de monteur en leert alles wat er bij de installatie en onderhoud van industriedeuren komt kijken.

Als Assistent Servicemonteur zijn je werkzaamheden:

  • Assisteren bij de installaties en onderhoud
  • Gereedschappen aangeven
  • Materialen klaarzetten

Jij bent de rechterhand van de 1e monteur en jullie vormen samen een technisch tac-tea.

Lees hier meer