Customer Care Agent – Mijndomein Operations B.V. – Lelystad

JobID=4.0.45

Customer Care Agent

Ben je (een klein beetje) handig met computers en houd je er van klanten te helpen of te adviseren over hun product, maar ook om vragen over hun factuur te beantwoorden? Kun je daarnaast vlot typen en ben je niet bang om de telefoon te pakken?

Dan zou het zomaar kunnen zijn dat jij onze nieuwe collega op de Customer Care afdeling van Mijndomein bent!

Dit ga je doen
Je werkt binnen een team van 6 collega’s. Als Customer Care Agent richt je je voornamelijk op het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Je belt bestaande klanten over hun pakket. Dit doe je niet alleen als de klant erom vraagt, maar ook proactief. Daarnaast beantwoord je administratieve vragen en los je de problemen van onze klanten op.

De vragen die je kunt verwachten gaan onder andere over facturen, adreswijzigingen en domeinverhuizingen. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten die er even niet uitkomen.

Klanten helpen is onze passie! Dit betekent ook dat we ze graag snel willen helpen! Onder druk presteren vind je dan ook niet erg.

Dit bieden wij
Een plek waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf haalt. Leuke collega’s die graag een lolletje met je maken, maar daarbij de klanten niet uit het oog verliezen. Balans tussen werk en privé vinden wij ook erg belangrijk.

Wij zijn doordeweeks bereikbaar tussen 8:00 uur – 20.00 uur en in het weekend van 9:00 – 17:00 uur. Dit betekent uiteraard dat je flexibel wordt ingezet, waarbij we zoveel mogelijk rekening proberen te houden met jouw wensen.

Op dit moment werken we allemaal thuis. Ook na Corona zal je deels thuis blijven werken, maar verwachten we ook dat je 2 dagen op kantoor bent. Altijd in overleg natuurlijk. – Een laptop (Apple of Windows) in bruikleen.

 • Internet- en telefoonvergoeding.
 • Een baan voor 32 uur in de week.
 • Op kantoor: vers fruit, overheerlijke koffie, lunch in het bedrijfsrestaurant en om de week een stoelmassage.
 • Een Fitbit zodra je door je proeftijd heen bent.
 • Leuke uitjes en zolang de uitjes niet mogelijk zijn regelmatig een pakketje thuis.
 • Je best doen belonen we met een lekkere bonus.
 • Een studiebudget voor als je nog meer wil leren. En niet te vergeten: we vullen je banksaldo aan het eind van de maand bij.

Functievereisten– Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 • Je bent een zelfstarter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent klantgericht en verliest de klant nooit uit het oog.
 • Je vindt het ontzettend belangrijk om klanten goed te helpen en dat stapje extra zetten geeft je een enorme energieboost.
 • Je bent een doorpakker en vraagt altijd goed door, want je bent van mening dat de klant zo goed mogelijk geholpen moet worden.
 • Je bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend of avonduren te werken.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Ben jij iemand die zich lekker voelt in een informeel bedrijf met korte lijnen? Reageer dan met je cv en gerichte motivatie via het sollicitatieformulier en we nemen dan snel contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lees hier meer…