Heftruckchauffeur – Carrière uitzendbureau – Lelystad

JobID=4.0.07

Over de functieAls heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan het laden en lossen van vrachtwagens, het controleren van inkomende goederen en het onderhouden van je werkplek. Aan jou de taak om er voor te zorgen dat jouw collega’s van de productie op tijd hun kledingdozen binnen krijgen, zodat zij ook verder kunnen met hun werkzaamheden. Je werkt in twee verschillende diensten. De ochtenddienst van 07.00 tot 13.00 uur en de middagdienst van 13.00 tot 19.00 uur.Over het bedrijfSIMEI Diensten is een leverancier van Inditex. Inditex is het moederbedrijf van onder andere Zara, Massimo Dutti en Pull&Bear. Inditex heeft een groot wereldwijd distributiecentrum neergezet in Lelystad en SIMEI diensten gaat hiervoor haar service verlenen aan Inditex. Hier zit onder andere een strijkcentrale. Na de aankomst in Lelystad wordt de kleding gecontroleerd en krijgt een strijkbeurt in de speciaal hiervoor gebouwde strijkcentrale. Deze heeft een oppervlakte van 2.500 vierkante meter en zal ruimte bieden aan ongeveer 100 medewerkers. Je spreekt de Engelse taalJe beschikt over eigen vervoer zoals een auto, scooter of fiets. Het bedrijf is namelijk niet te bereiken met het openbaar vervoerJe bent bij voorkeur in het bezit van een heftruck certificaatJe hebt enige ervaring op een heftruckBruto uurloon vanaf €11,41 afhankelijk van ervaringWekelijkse verloning door Carrière UitzendbureauFulltime functieReiskostenvergoedingVakantiedagen conform CAO8.33% vakantiegeldEen team van enthousiaste collega’s

Lees hier meer…