Hoofd laboratorium – Balans – Lelystad

JobID=2.0.07

Functieomschrijving
Eenafwisselende buitendienst functie waarbij je je commerciële talentgoed kunt inzetten.

Je bent verantwoordelijkvoor de apparatuurverkoop bij verschillende klanten in heelNederland. De doelgroepen zijn chemische laboratoria zoalsvoendingsmiddelen analyse, water analyses, organische synthese,research en De functie is vrij zelfstandig en je plant je eigenagenda in. Je kunt in korte tijd de wensen van de klant samenvattenen in het juiste perspectief plaatsen. Je bent in staat binnen deuitgebreide range aan producten de juiste details te zien dieonderscheidend zijn voor de klant. Je vindt de juisteapparatuuroplossing voor de klant en biedt deze correct aan.Klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap realiseer je met eenprofessionele aanpak en is tevens de basis van het succes van dezeorganisatie.

Tot jouw takenpakket behoren devolgende werkzaamheden:

– Je houdt bestaandeklantcontacten in stand, leert deze beter kennen en bouwt nieuwerelaties op;
– Je legt adviezen voor met betrekking tot detoepassingen van de laboratoriumapparatuur en biedt offertes opmaat;
– Tot de orders voer je het gehele commerciëletraject uit;
– Je helpt mee om de (online) vindbaarheid enzichtbaarheid tevergroten.Functie-eisen
Een geschiktekandidaat herkent zich in het volgende profiel:

  • Je hebt een commerciële drive;
  • Je hebt jouw HLOopleiding afgerond bij voorkeur in de richting analytischchemisch;
  • Je hebt minimaal 1 jaar succesvolleverkoopervaring;
  • Je hebt kennis en ervaringmet chemische laboratoriumapparatuur en de indeling hiervan op hetlab;
  • Zelfstandig te werk gaan levert jouenergie op;
  • Je beschikt over een proactievehouding en bent analytisch en oplossingsgerichtingesteld;
  • Je beheerst de Nederlandse enEngelse taal. Duits en/of Frans zijn een pré;
  • Bij voorkeur woon je in de regioMidden-Nederland;
  • Je bent fulltime beschikbaaren in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijsB.

Sollicitatieprocedure
Wijbieden je een uitdagende en afwisselende functie bij een informeleen professionele organisatie met korte communicatielijnen en veeleigen verantwoordelijkheid. Bij gebleken geschiktheid treed jedirect in dienst bij onze opdrachtgever. Het salaris is afhankelijkvan je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal euro € ,- brutoper maand bij een fulltime dienstverband.

Heb jevragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met AmberList op telefoonnummer 088 – of per e-mail Wij staan je graag tewoord!

Werk maken van dromen?
Wijhebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoalslaborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker.Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie,farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborantof analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je eenlevensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je danin bij Balans en maak werk van je dromen.

Lees hier meer…