Machine Operator Productie UD-tapes – Proteqs Personeelsdiensten B.V. – Lelystad

JobID=4.0.09

Als Machine Operator zorg jij voor een efficiënt productieproces van hoogwaardige soorten tape. De tapes zijn uniek in zijn soort en worden wereldwijd geleverd. Jouw kritische kijk en snelle oplossingen zorgen ervoor dat het productieproces vlekkeloos verloopt.

Je begint je werkdag met een kort overleg met je collega’s. Samen bespreken jullie de lopende orders en verdelen de taken. Zelfstandig stel je de machine af en draait de productie. Vervolgens meng je de grondstoffen aan de hand van recepturen en vult de grondstoffen regelmatig bij. De geproduceerde tapes snij je op maat en wikkel je op klossen. Daarna worden de tapes klaargezet voor verzending. Technische storingen verhelp je in principe zelf. Kom je er niet uit? Dan bel je de technische dienst. Regelmatig is er overleg tussen de productieafdeling en commerciële afdeling zodat de gemaakte afspraken over levertijden goed in de gaten gehouden worden.

Geen dag is hetzelfde binnen de functie van Machine Operator. Je gaat je in ieder geval bezig houden met de volgende werkzaamheden:

  • Het afstellen van de machines
  • Storingen verhelpen
  • Het bewaken van het productieproces
  • Grondstoffen mengen
  • Snijden van de tapes

Lees hier meer…