Onderhoudsmedewerker bij Simei – Carriere Uitzendbureau – Lelystad

JobID=7.0.07

Over de functieAls onderhoudsmedewerker controleer jij of de machines goed werken en draag jij er zorg voor dat al het benodigde martiaal van de machines netjes wordt onderhouden. Mocht er toch onverhoopt een storing zijn dan ben je te allen tijde bereikbaar om deze storing op te lossen en te melden . Verder zullen de volgende werkzaamheden ook onder jouw takenpakket vallen:• controleren van het gereedschap;• reserveonderdelen registreren;• reparatie van de laadstangen van de vrachtwagens;• magazijn schoon houden;• reparatie van beschermingselementen van de rekken;• eventuele vervanging van de structuurelementen;• inzamel controle van kartonnen afval ; Het gaat hierbij om een tweeploegendienst van tot uur en van tot uur. Er wordt van je verwacht dat je flexibel bent om beide diensten te draaien. In de toekomst kan het voorkomen dat je een meerdere ploegendienst en /of weekend gaat werken . Let op!Er rijdt geen openbaar vervoer naar de werklocatie.Over het bedrijfSIMEI Diensten is waar je komt te ;Zij geloven dat transparantie het vertrouwen bij de medewerkers en klanten versterkt. Dit is de enige manier om een langdurige relatie op te bouwen. In lijn met het bovenstaande is klantloyaliteit erg belangrijk voor Simei .Het wordt opgevat als een gevoel van wederzijds respect tussen mensen en bedrijven. Zij zijn de leverancier van Inditex. Inditex is het moederbedrijf van onder andere Zara, Massimo Dutti en Pull&Bear. Inditex heeft een groot wereldwijd distributiecentrum neergezet in Lelystad en SIMEI diensten gaat hiervoor haar service verlenen aan Inditex. Hier zit onder andere een strijkcentrale. Na de aankomst in Lelystad wordt de kleding gecontroleerd en krijgt de kleding een strijkbeurt in de speciaal hiervoor gebouwde strijkcentrale. Deze heeft een oppervlakte van vierkante meter en zal ruimte bieden aan ongeveer 100 medewerkers.Oftewel een persoonlijke service van hoge kwaliteit!- Je hebt een technische achtergrond met aantoonbare ervaring in onderhoud of vergelijkbaar• Je hebt ervaring in het aansturen van een internationaal team• Je kan omgaan met druk• Communicatieve ,organisatorische vaardigheden behoren tot je sterke eigenschappen• Zowel in teamverband als zelfstandig werken is geen probleem voor jou• Je spreekt de Engelse taal• Spreek je Nederlands en/of Spaans? Dan is dat een pluspunt• Wekelijkse verloning door Carrière Uitzendbureau• Bruto uurloon vanaf €11,15• Ploegentoeslag vóór en na uur• Weekend toeslag indien er in het weekend gewerkt wordt• Doorgroei mogelijkheden• Uitzicht op vaste dienstverband• Een team van enthousiaste collega’s• Reiskostenvergoeding• Vakantiedagen conform CAO• vakantiegeld

Lees hier meer…