Productiemedewerker bij Simei – Carriere Uitzendbureau – Lelystad

JobID=6.0.07

Over de functieAls productiemedewerker ben jij onderdeel van het gehele proces. Jouw taak is onder andere het uitpakken van kledingdozen en je zorgt ervoor dat de hangkleding netjes naar de stomerij afdeling wordt gebracht. Daarnaast controleer jij bij het uitpakken van de kleding of er oneffenheden zichtbaar zijn. Deze oneffenheden worden vervolgens door jouw collega’s gerepareerd. Na het stoomproces wordt de kleding verzonden naar diverse winkels in Nederland zoals Zara, Bershka en Pull&Bear. Mede door jou kunnen we dus allemaal lekker winkelen bij Zara!Je werkt in twee verschillende diensten. De ochtenddienst van tot uur en de middagdienst van tot uur.Over het bedrijfSIMEI Diensten is een leverancier van Inditex. Inditex is het moederbedrijf van onder andere Zara, Massimo Dutti en Pull&Bear. Inditex heeft een groot wereldwijd distributiecentrum neergezet in Lelystad en SIMEI diensten gaat hiervoor haar service verlenen aan Inditex. Hier zit onder andere een strijkcentrale. Na de aankomst in Lelystad wordt de kleding gecontroleerd en krijgt een strijkbeurt in de speciaal hiervoor gebouwde strijkcentrale. Deze heeft een oppervlakte van vierkante meter en zal ruimte bieden aan ongeveer 100 medewerkers.• Je hebt beheersing van de Engelse taal• Je bent fysiek in goede staat. Dit in verband met staand werken• Je beschikt over eigen vervoer zoals een auto, scooter of fiets. Het bedrijf is namelijk niet te bereiken met het openbaar vervoer• Bruto uurloon vanaf €11,15• Wekelijkse verloning door Carrière Uitzendbureau• Fulltime functie• Reiskostenvergoeding• vakantiegeld• Vakantiedagen conform CAO• Een team van enthousiaste collega’s

Lees hier meer