Reachtruckchauffeur bij Simei – Carriere Uitzendbureau – Lelystad

JobID=1.0.07

Over de functieAls reachtruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan het laden en lossen van vrachtwagens, het controleren van inkomende goederen en voor het onderhouden van je werkplek. Aan jou de taak om er voor te zorgen dat jouw collega’s van de productie op tijd hun kledingdozen binnen krijgen, zodat zij ook verder kunnen met hun ;Je werkt in twee verschillende diensten. De ochtenddienst van tot uur en de middagdienst van tot uur.Over het bedrijfSIMEI Diensten is een leverancier van Inditex. Inditex is het moederbedrijf van onder andere Zara, Massimo Dutti en Pull&Bear. Inditex heeft een groot wereldwijd distributiecentrum neergezet in Lelystad en SIMEI diensten gaat hiervoor haar service verlenen aan Inditex. Hier zit onder andere een strijkcentrale. Na de aankomst in Lelystad wordt de kleding gecontroleerd en krijgt een strijkbeurt in de speciaal hiervoor gebouwde strijkcentrale. Deze heeft een oppervlakte van vierkante meter en zal ruimte bieden aan ongeveer 100 medewerkers.• Je spreekt de Engelse taal• Je beschikt over eigen vervoer zoals een auto, scooter of fiets. Het bedrijf is namelijk niet te bereiken met het openbaar vervoer• Je bent bij voorkeur in het bezit van een reachtruck certificaat• Je hebt ervaring op een reachtruck• Wekelijkse verloning door Carrière Uitzendbureau• Bruto uurloon vanaf €11,41 afhankelijk van ervaring• Fulltime functie• Een team van enthousiaste collega’s• Reiskostenvergoeding• Vakantiedagen conform CAO• vakantiegeld

Lees hier meer…