Regiomanager Flevoland – Omega Groep B.V. – Lelystad

JobID=5.0.15

Omega Groep is een relatief jonge en visie gedreven organisatie. Twaalf jaar geleden is Omega Groep opgericht met als doel de menselijke maat meer terug te brengen in de zorg.  We zijn in die periode gegroeid naar een organisatie met diverse vestigingen, verspreid over Noord- en Midden-Nederland en Flevoland. Vanuit onze locaties hebben we een uitgebreid aanbod aan begeleidingsvormen. Zo kunnen onze cliënten bij ons terecht voor ambulante- of gezinsbegeleiding, werk of dagbesteding en woonbegeleiding. Onze zorg is beschikbaar voor mensen die ervoor kiezen. Mocht het nodig zijn, dan zoekt Omega Groep naar nieuwe, aanvullende vormen van hulp. Zo krijgen onze cliënten altijd hulpverlening op maat.

Centraal in onze begeleiding staat de ontmoeting tussen mensen. Deze menselijke ontmoeting is het uitgangspunt voor zowel het cliënt-, als het personeels- en organisatiebeleid van onze organisatie. Vanuit de gedachte dat een cliënt meer is dan een optelsom van zorgvragen en een hulpverlener meer is dan een optelsom van kennis en competenties, staat het appèl dat de ene mens op de andere mens doet centraal. Zo vormen we tezamen een gezonde organisatie die ruimte biedt aan cliënten en medewerker waarbij ‘het gaat om wie je bent’. Erkenning, ontmoeting en vandaar uit een betekenisvolle relatie aangaan zijn belangrijke thema’s vanuit onze visie.

Voor regio Flevoland zoeken wij een verbindende en gedreven regiomanager die met organisatiesensitiviteit en lef een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van onze groeiende organisatie.

DE BAAN

Regio Flevoland bestaat uit tien woonlocaties, twee ambulante teams en dagbesteding. Je geeft leiding aan een enthousiast en gedreven team van clustermanagers en gedragswetenschappers. Je stelt kaders en zet mensen zo in hun kracht, uitgaande van ieders eigen verantwoordelijkheid. Als integraal verantwoordelijk manager zorg je voor een optimale kwaliteit van zorg en begeleiding en een gezonde bedrijfsvoering. Daarnaast onderhoud je een intern en extern relatienetwerk. Je bent hierin proactief en ondernemend, gericht op het anticiperen op ontwikkelingen in de omgeving. Je rapporteert jouw bevindingen en ervaringen aan het bestuur en bent onderdeel van het managementteam.

JIJ

Jij bent van een nature een echte verbinder. Dit doe je intern maar ook met externe partijen zoals gemeentes. Je doorziet de verschillende belangen en gaat hier adequaat mee om.

Je bent organisatiesensitief, overziet op zowel strategisch als tactisch niveau de ontwikkelingen en kansen én weet deze te vertalen naar concrete acties. Je bent daarbij een volwaardige sparring-partner voor het bestuur. Je brengt jezelf mee in jouw werk, gaat voor eigenaarschap en stimuleert dit ook bij anderen. Je biedt de teams uit jouw regio stabiliteit, coaching, een (actief) luisterend oor. Organisatorisch ben je sterk.

Verder vragen wij:

  • Affiniteit met het contextuele gedachtengoed;
  • Hbo+ werk- en denkniveau;
  • Meerdere jaren managementervaring binnen een zorgorganisatie op strategisch en beleidsniveau;
  • Een beschikbaarheid van 36 uur per week.

ONS AANBOD

Het betreft een dienstverband van 36 uur per week met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 65. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33% en een Persoonlijk Budget Levensfase.

VRAGEN?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Machteld Dijkslag, Regiomanager voor regio Overijssel en bereikbaar op 06-20650822 of Hans Hersevoort, Bestuurder, bereikbaar via het bestuurssecretariaat op 06-22421494.

ONTMOETEN

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag met je in contact. Solliteer voor 10 mei via de sollicitatiebutton. De eerste selectiegesprekken zijn gepland op maandagmiddag 17 mei. Een selectieassessment maakt deel uit van deze selectieprocedure.

TER INFO

  • Deze vacature is intern en extern uitgezet bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Lees hier meer…